Ekologický rodinný dom

Moderný a ekologický rodinný dom s veľkorysou terasou v novovybudovanej štrvti v blízkosti vyhľadávaného kúpeľného mesta Piešťany. Zabezpečený uzavretý komplex ponúka maximálnu bezpečnosť a komfort vďaka zariadeniam a službám priamo v areály rezidencie. 

Dispozíciu rodinného domu tvorí vstupná chodba so schodiskom vedúcim do dennej časti, ktorá pozostáva z obývacej izby a kuchyne s jedálenskym kútom, komory a samostatnej toalety. Z obývacej časti vedie vstup na veľkorysú terasu o výmere 28m2. Nočná časť pozostáva z troch spální a kúpeľne s toaletou. Jedna spálňa má výstup na balkón

Rodinný dom bude dokončený do fázy holodomu. Očakávaný termín kolaudácie 4Q/2024. Stavba je zhotovená z eko-materiálov a disponuje predprípravou na fotovoltaické panely a predprípravou na nabíjačku pre elektromobily. Nadšencov ekológie poteší taktiež jazierko na zachytávanie dažďovej vody, či nádoby pre separovaný odpad zakopané do zeme. Samozrejmosťou je predpríprava dokurovania vlastným krbom a novovybudovaný biotop. Bezpečnosť zaručuje 24hodinová recepcia s SBS pre celý areál a kamerový systém s nonstop monitorovaním spoločných komunikácií a priestorov. 


Parkovanie pre dve vozidlá k dipozícií na pozemku s možnosťou vytvorenia prístrešku. Rezidenti budú mať možnosť využívať upratovacie a záhradnícke služby, k dispozícii bude taktiež požičovňa e-bicyklov, kolobežiek, či požičovňa áut. Rodiny s deťmi ocenia  škôlku a detské ihriská priamo v areáli. V horúcich letných mesiacov potešia bazény a jacuzzi. Milovníci dobrej kávy či dobrého jedla budú mať k dispozícii kaviareň a reštauráciu. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete.

Dom je súčasťou projektu postaveného v lesoparku Červená Veža, obklopený prírodou a pokojnými výhľadmi. Vo vzdialenosti len 5 km sa nachádza vyhľadávané kúpeľné mesto Piešťany, ktoré okrem rekreácie ponúka možnosti pre kultúrne, či športové vyžitie. Nachádza sa tu vodná priehrada Sĺňava navštevovaná pre pestré spektrum aktivít ako vodné športy, cyklotrasy či vodno-lyžiarsky vlek. 


Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    105575
  • Predajná cena
    399 000 €
  • Zastavaná plocha
    70 m²
  • Pozemok
    580 m²
  • Parkovanie
    dve parkovaie miesta priamo na pozemku
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Trnavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.